Eko igrala - otroška zunanja igrala

Kdo smo

SLO

V kolikor iščete kvalitetnega partnerja, ki bo poskrbel za vaše potrebe, vam skrbno dobavil in vgradil varna in trajna otroška igrala za javno uporabo, smo pravi naslov za vas! Naše delo opravljamo z veseljem, ob tem smo strokovni in zanesljivi! Zaupajte vaše igrišče v naše roke - zadovoljni boste!

MITJA BAŠA

  • TÜV certificirani strokovnjak na področju varnosti otroških igrišč,
  • 21 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu, vgradnji in vzdrževanju igral.

VESNA DUVAL

  • TÜV certificirana strokovnjakinja na področju varnosti otroških igrišč,
  • 18 let izkušenj na področju svetovanja pri nakupu igral in površin za blaženje padcev,
  • predavateljica na usposabljanjih o varnosti otroških igrišč od leta 2007 do leta 2017.

Tudi ostali naši svetovalci in monterji so poučeni o zahtevah standarda SIST EN 1176, opravili so teoretično in terensko usposabljanje. 

To kaže na našo izredno skrbnost, strokovnost, zanesljivost in kakovost, ki vedno pripelje do maksimalnega zadovoljstva stranke. 

 

Usposobljenost strokovnjakinje VESNE DUVAL na področju varnosti otroških igral in pregledovanja igrišč po EN 1176 je z izdajo certifikata potrdila akreditirana ustanova TÜV Rheinland in ji dodelila naziv "expert for Playground safety: building, installation, maintenance and inspection of the area, according to the European standard EN 1176"Omenjeni certifikat velja na področju celotne Evropske Unije in nosi ID številke 1000101670 in 1000101742. Vesna Duval je kot druga strokovnjakinja v Sloveniji pridobila certifikat akreditirane ustanove in ima za lastno strokovnost pridobljene že 3 certifikate, tudi po najnovejšem izidu standarda pri TÜV SÜD.

Usposobljenost strokovnjaka MITJE BAŠA na področju varnosti otroških igral in pregledovanja igrišč po EN 1176 je z izdajo certifikata potrdila akreditirana ustanova TÜV Rheinland in mu dodelila naziv "expert for Playground safety: building, installation, maintenance and inspection of the area, according to the European standard EN 1176"Omenjeni certifikat velja na področju celotne Evropske Unije in nosijo ID številke 1000101592 , 1000101663 in 1000101737. Mitja Baša je kot prvi strokovnjak v Sloveniji pridobil certifikat akreditirane ustanove in ima za lastno strokovnost pridobljene kar 4 certifikate, tudi po najnovejšem izidu standarda pri TÜV SÜD.

 

Certifikat bonitetne odličnosti je potrditev dosežkov podjetja Eko igrala d.o.o. in zagotovilo naročniku o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti ponudnika. Bonitetno oceno odličnosti imajo le podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.

Sporočilo GZS iz dne 13.04.2016: "Po podatkih Gospodarske zbornice Slovenije in družbe za izdelavo bonitetnih poročil Coface Slovenija je vaše podjetje Eko igrala d.o.o. uvrščeno med najbolj uspešna in zaupanja vredna slovenska podjetja.