Eko igrala - otroška zunanja igrala

lesena igrala za vrtce

Zunanja igrala

Zunanja igrala OBRA-Design odlikujejo izredna kakovost, trdnost in trajnost.

Obra Design je največji proizvajalec zunanjih igral v Avstriji. Leta 2010 je podjetje otvorilo tematski park OBRA Kinderland, ki vsebuje številna atraktivna igralna področja. Velikanska zunanja igrala so zagotovo nekaj, kar jemlje sapo. Poleg teh stoji tudi območje s 15-imi različnimi gugalnicami, od 10 m visoke gugalnice do viseče gugalnice za sprostitev obiskovalcev parka. Posebej je locirana vas za najmlajše. Za majhne iskalce zlata je na voljo mesto z rudnikom zlata in potokom. Pogumni se lahko povzpnejo na najvišja zunanja igrala, med njimi prehajajo po adrenalinskih mostovih, ob tem pa uživajo v pogledu na gore. Struge potoka potekajo po celotnem območju in se stekajo v veliko zajetje tako, da lahko otroci delajo vodne zastoje, se igrajo različne igre na pesku, se spuščajo po vodnih toboganih, na voljo je tudi rafting in še veliko več.

Otroška igrala

Otroška igrala so izredno pomembna za razvoj otrok.

Še posebno atraktivna so izredno velika otroška igrala, ki omogočajo udobno igro, rekreacijo in druženje tudi več kot 40-im uporabnikom naenkrat! Atraktivna masivna lesena otroška igrala so stalnica v ponudbi priznanega proizvajalca Obra Design, ki je znan po velikanskih otroških igriščih.

Krajevna skupnost Grosuplje

V Krajevni skupnosti Grosuplje smo na Slomškovi ulici leta 2014 vgradili otroška igrala. Med njimi tudi adrenalinsko igralo iz linije Obra Maximo, s toboganom višine kar 250 cm. Gre za velik igralni kompleks, ki v dolžino meri skoraj 10 metrov, v širino pa 7. Poleg tega igrala na igrišču stojijo še otroška igrala:  adrenalinska gugalnica z vrvjo za več oseb in mrežni vrtiljak. Investitor januarja 2021 pravi, da so z igrali še vedno zelo zadovoljni in da do sedaj ni bilo na igralih še nikakršne spremembe ali potrebnega vzdrževalnega posega.

otroška igrala eko igrala

otroška igrala ecoplay