Eko igrala - otroška zunanja igrala

Zgodovina in vizija

SLO

Na slovenskem trgu smo prisotni že od leta 2003, leta 2006 smo prevzeli vodilni položaj, katerega z inovativnostjo, varnostjo in strokovnostjo ohranjamo še danes. V teh letih smo opremili večino največjih javnih otroških igrišč v Sloveniji.

Letno nam zaupa več kot 100 zadovoljnih investitorjev. Od leta 2012 zastopamo tudi priznanega avstrijskega proizvajalca Obra Design, predstavitvi katerega je namenjena ta spletna stran.

Od leta 2013 v Sloveniji ročno izdelujemo povsem naravna igrala iz robinije, katerih skladnost s SIST EN 1176 je preverjena s strani TÜV AVSTRIJA. Oglejte si ponudbo na ZUNANJA-IGRALA.SI

Naše poslanstvo je izgrajevanje varnih ekoloških otroških igrišč, ki s svojimi kakovostnimi in raznolikimi igrali ponujajo otrokom najboljše možnosti razvoja in zabave, upravljavcem otroških igrišč pa so v ponos in zadovoljstvo ter v vsem ustrezajo zahtevam standarda SIST EN 1176.

Naša vizija je ohranjanje vodilnega položaja v sektorju izgradnje otroških igrišč s stalnim uvajanjem novosti, izboljšav in prilagoditev tako zunanjih igral kot storitev za maksimalno zadovoljstvo kupcev in otrok.